Fixarhelg i Visby

I helgen som var hade föreningen arrangerat Fixarhelg i Visby. Håkan hade förberett en gedigen lista med saker som behövde åtgärdas. Inför renoveringen av källaren i Tunnbindaregatan 5 fanns mycket att flytta utöver att se över cyklar, trädgårdsmöbler och gräsklippare.

Ett gäng arbetsvilliga och flitiga föreningsmedlemmar med vänner var beredda redan på fredag eftermiddag att ta sig an arbetsuppgifter som sträckte sig i tiden ända fram till måndag. Vilken entusiasm och glädje. Föreningsanda när den är som bäst. Ett stort tack till Torbjörn, Liselotte, Christer, Marianne, Stickan, Ingela, Ann-Charlotte, Siverth och Mikael för allt arbete ni gjort.

Håkan och Debbie
Fastighetsansvariga för Visby

Stickan och Ann-Charlotte slipar och oljar utemöbler

Mikael sätter upp hylla på Tunnbindaregatan 5

Siverth tog sig an källaren på Tunnbindaregatan 7, men var är han?

Torbjörn fixar den nya verktygsvagnen

Ingela och Christer inventerar köksutrustning

Välbehövlig fikapaus