Barcelona – lediga hyresperioder i juli

Passa på att besöka Barcelona i sommar. Nu finns det ett antal lediga hyresperioder i juli.

Föreningens fina lägenhet kännetecknas av ljus, rymd och typiska katalanska detaljer såsom mönstrade klinkergolv och synliga takbjälkar. Lägenheten ligger på Carrer de Sant Marc i stadsdelen Gracia, ”Barcelonas Södermalm”. I närområdet hittar du en mängd restauranger, butiker och mysiga torg.

Boytan är ca 100 kvm fördelade på vardagsrum, tre sovrum (totalt 7 sängplatser), två badrum samt kök. Lägenheten är utrustad med wifi, tvättmaskin och takfläktar (luftkonditionering saknas). Det går att hyra lägenheten söndag-torsdag eller torsdag-söndag. En period kostar 3000 kr och det är även möjligt att kombinera två perioder = hel vecka 6000 kr.

Besök föreningens hemsida för att se och ansöka om lediga perioder, först till kvarn gäller. Om du saknar lösenord för inloggning ber vi dig kontakta föreningens kansli per e-post: foreningen@fei.se.