FEI Miljödag 2018 Stora Skuggan

Den första lördagen i september arrangerades FEI Miljödag 2018 ute på Stora Skuggan. Deltagarna bjöds på en ekologisk och vegetarisk brunch (med undantag för några köttbullar) på Stora Skuggans Wärdshus.

Stora Skuggans Wärdshus

Deltagarna hälsades välkomna av Lars Olrin, Eva Almgren, Maija Adriansson och Leif Persson från Föreningen FEI:s styrelse.

En ekologisk och vegetarisk brunch serverades

Miljödagen fortsatte efter brunchen med ett besök på närliggande Stora Skuggans 4H-gård. Här fanns möjlighet att lära sig mer om 4H-rörelsen och bekanta sig med alla djur på gården. Det gick även att utmana andra deltagare i hästskokastning, delta i en tipspromenad och prova att karda ull.

Stora Skuggans 4H-gård

Deltagare på gårdsplanen vid 4H-gården

Förväntansfull väntan på att grisarna ska utfodras

Klassisk hästskokastning

Ullkardning

Trähast

På 4H-gården fanns möjlighet att klappa hästar, kor, grisar, getter, kaniner och även höns!

En av gårdens hästar

Hönan Greta gillade att bli klappad

Tuppen

Tack alla föreningsmedlemmar och medföljande gäster som deltog och på återseende nästa år.

Text/foto Mikael Karlsson, foto Maija Adriansson