Stipendier Fonden för Exportutveckling

Bästa Medlem i Föreningen Företagsekonomiska Institutet.

Föreningen FEI är, som ni säkert redan vet, en av stiftarna till Fonden för Exportutveckling. Varje år delar fonden ut priset Export Hermes

Nu är det hög tid att söka stipendium från Fonden för Exportutveckling. Sökande kan vara en person som arbetar med ett intressant ”exportprojekt”, dvs ett projekt i ett företag och vars resultat även kan sprida kunskap/kontakter till andra och därigenom utveckla svensk export.

Projektet/uppdraget skall syfta till att på sikt stärka svensk export – ett syfte som tydligt skall framgå i projektbeskrivningen. Stipendier gäller ej för ”egna studier”, däremot kan exempelvis ett examensarbete med klar ”exportnytta” komma i fråga.

Ansökningar skall vara Fonden för Exportutveckling tillhanda senast 15 oktober 2018! Besök fondens uppdaterade hemsida med information om stipendier och Exporthermes. Ansökan om stipendier kan enkelt göras direkt på hemsidan: www.exportutveckling.se.

Export Hermes statyett

Vi hoppas att ni kan få nytta av denna möjlighet. Önskar ni ytterligare information vänligen hör med Emnet Elisabet Jonsson på mail emnet.elisabet.jonsson(at)stockholm.se, telefon +46-73-728 86 10 eller Anders Lundwall, Mail anders.lundwall(at)lundwallinternational.se o mobil +46-708-19 29 50.

Bästa hälsningar och lycka till!

Fonden för Exportutveckling
g.m