C.F. Liljevalch J:or stipendiefond – ansök om stipendium

Sugen på att studera företagsekonomi utomlands? Och få hjälp med finansieringen?

C.F. Liljevalch J:ors stipendiefond – Ansök senast 31 januari 2019

Stiftelsen förvaltas av Föreningen Företagsekonomiska Institutet 1888 och inrättades 1911 enligt ett testamente efter grosshandlare C.F. Liljevalch J:or.

Fondens ändamål är att ge stipendier för företagsekonomisk vidareutbildning utomlands.

Stipendiat ska vara medlem eller studiemedlem i Föreningen FEI, svensk medborgare, ha minst tre års yrkespraktik inom det företagsekonomiska området och tillräckliga språkkunskaper för att kunna tillgodogöra sig utbildningen. Stipendiat är skyldig att ställa sig till efterrättelse av bestämmelserna i det stipendiebrev som utfärdas av styrelsen samt att till styrelsen avge berättelse om sin utrikes vistelse och verksamhet.

Skriftlig ansökan skall vara föreningens kansli tillhanda senast den 31 januari 2019 för att behandlas under aktuellt kalenderår. Ansök om utbildningsstipendium från Stiftelsen CF Liljevalch J:ors Stipendiefond för utlandsstudier via länken nedan:

Till Ansökan

Styrelsen för C.F Liljevalchs J:ors Stipendiefond