Ny fritidsfastighet i Smögen!

Hotellgatan 25, vy från gatan

Välkommen till Smögen, en av västkustens mest kända och välbesökta turistorter!

Föreningen FEI:s nya hus ligger bara några hundra meter från den välkända Smögenbryggan. Om du går i motsatt riktning är det istället väldigt nära till fina bad och vandringsleder på de karga klipporna. Huset är nyrenoverat till hög standard och består av två separata boenden. Smögen är en bra utgångspunkt för att besöka andra orter på västkusten som Fjällbacka, Marstrand och Göteborg.

Den större lägenheten kallas Hummervåningen och är inrymd i husets övervåning och vindsvåning. Här finns det plats för sju gäster med sovplatser i fyra sovrum. Två av bäddplatserna är i våningssäng, övriga i vanliga sängar. Hummervåningen har ett rymligt kök/vardagsrum, en inglasad veranda och en stor terrass. Här finns också ett allrum, två badrum samt två balkonger. Parkering för två-tre bilar finns utanför huset.

Den mindre lägenheten i markplan kallas för Räklyan. Två gäster kan sova i ordinarie bäddar och två gäster i bäddsoffa. Räklyan har en planlösning med kök, allrum, sovrum och ett badrum. Det finns en uteplats vid entrén med möjlighet till skydd under tak. Parkering för en bil finns i anslutning till lägenheten.

Mitt emot föreningens hus ligger Hotell Smögens Hafvsbad med restaurang, bar och spa-anläggning. Nere vid Smögenbryggan finns det flera restauranger, caféer och butiker. På promenadavstånd finns även Smögens bangolfbana. Handla mat görs enklast på Ica Ankaret som är öppet till klockan 21 alla dagar. Butiken ligger nära brofästet på väg mot fastlandet.

Till Smögen går det att resa med egen bil eller flyg/tåg till Göteborg/Trollhättan kombinerat med hyrbil eller buss. Smögens Busstation är belägen ca 10 minuters promenad från föreningens hus. Här stannar buss 861 som avgår från/till Uddevalla flera gånger varje dag.

Vi tar nu emot ansökningar till högsäsongen vecka 25-33 i Smögen. Fyll i din ansökan på föreningens hemsida under avsnittet fritidsfastigheter. Varje medlem kan ansöka om tre alternativa perioder/boendealternativ i Smögen och/eller Visby (vecka 25, 28-32). Sista dag att ansöka är 4 mars och ev. tilldelning kommer att meddelas 21 mars. Hyresperioder före vecka 25 går inte att boka just nu men det blir eventuellt möjligt längre fram i vår.

Till ansökan

Hotellgatan 25

Hummervåningen välkommen in

Hummervåningen kök/vardagsrum med matplats

Hummervåningen inglasad veranda

Hummervåningen ett av sovrummen med dubbelsäng

Hummervåningen badrum med dusch

Hummervåningen terrass

Hummervåningen vindsvåning allrum

Hummervåningen vindsvåning sovrum med våningssäng

Hummervåningen vindsvåning badrum med badkar

Hummervåningen vindsvåning utsikt från en av balkongerna

Räklyan allrum med bäddsoffa

Räklyan kök med matplats

Räklyan badrum

Räklyan uteplats under tak

Badplats Vallevik

Några minuters promenad från Hotellgatan 25