FEI EKO-kväll 2019

I slutet av maj arrangerades FEI EKO-kväll för fjärde året och temat denna gång var ”Vatten”. Solen strålade från en klarblå himmel denna vackra försommardag.

Teaterskeppet

Närmare 120 deltagare klev ombord på Teaterskeppet vid Skeppsbron för att lyssna på ett föredrag med Chefsmeteorologen Madeleine Westin.

Chefsmeteorolog Madeleine Westin

Utifrån temat ”Vatten” berördes allt från översvämningar/torka till grundvatten och vattenbrist.

Glada deltagare i Teaterskeppets matsal

Efter Madeleines tankeväckande föredrag stävade fartyget ut på Saltsjön, förbi Nacka Strand och Lidingö, rundade Tegelön och vände sedan tillbaka mot Skeppsbron. Under resan serverades en delikat trerätters middag.

Vacker middagsdukning

Föreningens ordförande Leif Persson hälsar välkommen till bords

Förhoppningsvis kan vi se fram emot en ny, lika trevlig EKO-kväll nästa vår. Tills dess, kom ihåg höstens FEI Miljödag. Inbjudan skickas ut till alla medlemmar efter sommaren.