Tryffel och myshelg i Visby

FULLBOKAT! Tyvärr kan vi inte ta emot fler anmälningar till detta evenemang. Det går dock bra att anmäla sig som reserv, skicka ett meddelande till: foreningen@fei.se.

Fredag 15 november, kl 9.15
Cityterminalen, Klarabergsviadukten 72

Samling kl 9.15 på Cityterminalen, Klarabergsviadukten 72, för resa med buss till Nynäshamn. Därifrån båtresa till Visby med Destination Gotland. Adressen till våra hus i Visby är Tunnbindaregatan 5 och 7.

Tryffel och myshelg i Visby 15-17 november

Helgen 15-17 november är våra hus i Visby reserverade för en medlemsresa med tillfälle till mys och tryffeljakt. Denna helg firas tryffelfestival på Gotland!

Preliminära aktiviteter, reservation för ev. ändringar:

Fredag 15/11
Resa till Gotland, båten ankommer Visby kl 14.55. Tryffelprogram i Östercentrum kl 13.00-17.00. Tryffelentreprenörer erbjuder produkter och smakprover. Kl 14.00 demonstreras Tryffeljakt med hundar i Östergravar.

Lördag 16/11
Bastu- och fotspa hemma på Tunnbindaregatan. För de som önskar och på egen bekostnad: krogarna i Visby har tryffel på sina menyer.

Söndag 17/11
Tryffeljakt med erfaren jägare och tryffelhund ute i Gotlands skogar. Oöm klädsel samt skor som tål väta rekommenderas. Resa till fastlandet, båten avgår kl 16.00 och ankommer till Nynäshamn kl 19.15.

Vi får tillfälle att testa vår nya bastu på Tunnbindaregatan 5. Liselotte Larsson Larm ordnar fot-spa och demonstrerar sköna produkter som är till salu. Ta med egna handdukar och lakan! Lunch och middag tillagar vi gemensamt till självkostnadspris (frivilligt deltagande).

I priset för resan ingår logi två nätter, frukost, bussresa Stockholm-Nynäshamn t o r, båtresa Nynäshamn-Visby t o r med sittplats i mittsalong. Anmälningsavgift 200 kr, återbetalas inte vid avbokning efter 15/10.

Avgift medlem 1000 kr.
senast 14/10.

En anmälan är registrerad först när texten ”Tack för din anmälan” visas. Vi skickar alltid ut en bekräftelse per e-post så snart vi har behandlat din anmälan. Begränsat antal platser

Projektansvarig Margot Benisch