Föredrag om HIV – Riksförbundet Noaks Ark

Torsdag 21 november, kl 17.30
Riksförbundet Noaks Ark, Eriksbergsgatan 46

Foto: Riksförbundet Noaks Ark

Välkommen att lyssna på ett föredrag om HIV hos Riksförbundet Noaks Ark. Föredragshållare är Jukka Aminoff som varit verksam inom organisationen ända sedan starten. Han kommer bland annat berätta om varför Noaks Ark startade på 80-talet och hur situationen ser ut idag gällande HIV. Föredraget avslutas med en frågestund.

Noaks Ark blev den första organisationen i Sverige som arbetar för att förebygga hiv och att stödja sjuka och deras närmaste. Ända sedan starten har de arbetat mitt i den verklighet där hiv finns och under årens lopp har en ojämförlig kunskap och erfarenhet samlats under ett och samma tak.

Vi inleder kvällen med en lättare måltid innan föredraget startar.

Avgift 75 kr.
Anmälan senast 15/11. Medföljande välkommen.

En anmälan är registrerad först när texten ”Tack för din anmälan” visas. Vi skickar alltid ut en bekräftelse per e-post så snart vi har behandlat din anmälan.

Projektansvarig Ingela Eli Lindberg

Anmäl Föredrag om HIV - Riksförbundet Noaks Ark