Föreningens traditionella Julfest

Fredag 13 december, kl 18.30
Gustavianska Våningen, Sollidenbacken (Skansen)

Resa med spårvagn nr 7 från T-Centralen eller buss nr 67 från Karlaplan till hållplats Skansen. Uppge julbord med Föreningen FEI (på Gustavianska Våningen) för att bli insläppt genom huvudentrén. Taxi och färdtjänst åker via Sollidsporten.

Höjdpunkten bland årets trivselarrangemang är utan tvekan Föreningens populära julfest. Välkommen till Gustavianska Våningen på Skansen med strålande utsikt över Stockholms vackraste delar. Ett dignande julbord står uppdukat och ett luciatåg kommer att underhålla oss under kvällen.

Medtag en julklapp för ca 75 kr (ej choklad/godis), så får du själv en annan julklapp av tomten.

Avgift medlem 300 kr, medföljande 500 kr.
Anmälan senast 4/12. Medföljande välkommen (max 1 per medlem).

Begränsat antal platser. En anmälan är registrerad först när texten ”Tack för din anmälan” visas. Vi skickar alltid ut en bekräftelse per e-post så snart vi har behandlat din anmälan.

Projektansvarig Agneta Bergman Johansson & Sven Hedman

Anmäl Föreningens traditionella Julfest