Stiftelsen Fonden för Exportutveckling

Dags att ansöka eller nominera någon nu! Fantastiska möjligheter för medlemmar i Föreningen FEI och alla andra som kan vara intresserade. Föreningen FEI är, som ni säkert redan vet, en av stiftarna till Fonden för Exportutveckling. Varje år delar fonden ut både priser och stipendier med grundsyftet att stimulera svensk export.

Priset EXPORT HERMES delas ut till etablerade framgångsrika exportföretag. Priset Upcoming Star delas ut till spännande nya exportföretag med stor potential.

Stipendier delas ut till personer och grupper för att delfinansiera ett intressant exportprojekt. Se Fonden för Exportutvecklings webbsida för detaljerad information och länkar till ansökningsformulär:

Välkommen med din ansökan eller nominering!

Nord-Lock Group, föregående års vinnare av den prestigefyllda utmärkelsen Export Hermes

Re:newcell AB, föregående års vinnare av priset Upcoming Star