Boka våren i Smögen och Visby

Boka en vårvecka i någon av föreningens fina fritidsfastigheter i Smögen och Visby. Hyresperioder till och med vecka 24 bokas enligt ”först till kvarn” principen. Du kan enkelt se och ansöka om lediga perioder under ”Fritidsfastigheter” här på hemsidan. Ansökan till högsäsongen (vecka 25 och senare) öppnar i mitten av februari.

Visst är det väldigt trevligt på västkusten och Gotland under högsommaren men båda platserna har mycket att erbjuda oavsett årstid. Att vandra på klipporna i Smögen när det blåser friskt och titta ut över det skummande havet är ett fascinerande skådespel även under våren, hösten och vintern. Lika avkopplande men på ett annat vis är det att vandra längs de smala och (den här tiden på året) nästan folktomma kullerstensgränderna innanför ringmuren i Visby.

På båda orterna finns det butiker och restauranger som har öppet året runt och här kan vi passa på att tipsa om Göstas Fiskekrog nere i Smögens hamn, en riktig pärla. I Visby har det byggts en helt ny bastu och relaxavdelning nere i källaren på Tunnbindaregatan 5 som kan utnyttjas av alla gäster. Passa på att tina upp i värmen efter några timmar utomhus. Även i Smögen finns det en nybyggd bastu.

Föreningens hus på Hotellgatan 25 i Smögen med ”Hummervåningen” och ”Räklyan”

”Stora Huset” på Tunnbindaregatan 7 i Visby

Tunnbindaregatan 5 i Visby med lägenheterna ”Undervåningen”, ”Övervåningen” och ”Kajutan”