Coronavirus Covid-19 – Inställda evenemang och fritidsfastigheter i Spanien

Till alla medlemmar i Föreningen FEI

Med hänsyn till det rådande läget så har föreningens styrelse fattat beslut om att ställa in samtliga planerade evenemang under mars och april månad. Vi beklagar detta men hoppas givetvis på er förståelse. Vi har bland våra medlemmar de som kan tänkas höra till de olika riskgrupper som har kommunicerats från Folkhälsomyndigheten. Omtanken om varandra är det som får komma i första hand just nu.

De medlemmar som har en bokad hyresperiod vid våra fritidsfastigheter i Spanien under mars och april kan avboka utan kostnad. Har du redan hunnit betala din faktura så ordnar vi givetvis med återbetalning. Kontakta föreningens kansli per e-post: foreningen@fei.se. Enligt ordinarie villkor går det alltid bra att kostnadsfritt avboka sitt boende om det sker tidigare än 21 dagar innan hyresperioden inleds (gäller både Spanien och Sverige).

/ Styrelsen för Föreningen FEI