Nya medlemsaktiviteter online i coronatider

Hej FEI-vänner

Det är besvärliga tider nu. Även i Föreningen FEI märker vi av de tråkiga omständigheter vi befinner oss i. Inte minst har vi beslutat stänga alla våra aktiviteter under mars och april till att börja med. Det är naturligtvis med omtanke om varandra vi fattat det beslutet. Vi får följa utvecklingen och se när vi kan starta upp igen. Förhoppningsvis är vi igenom detta snart, och då ska vi ta igen allt vi missat tillsammans. Med råge!

Men – vi får vara lite kreativa under tiden. Vi startar därför upp med medlemsaktiviteter redan nu igen! Vi ses på nätet via FEIFLEX istället. Du loggar in på den aktivitet du anmält dig till och väljer själv om du vill vara med på bild eller inte. Så börjar vi umgås där istället.

Vad sägs om gemensam Yoga, nåt intressant föredrag, chokladprovning eller varför inte en kul quiz? Utskick och annonsering på hemsidan kommer som vanligt.

Håll ögonen öppna och händerna tvättade så ses vi snart. Det blir kul!

Hälsningar Leif Persson
Ordförande i Föreningen FEI