Rekordstort intresse för Aktiekväll med Christoffer Ahnemark

Rekordstort intresse när Christoffer Ahnemark föreläste för Föreningen FEI. Fler än 50 medlemmar var anmälda till evenemanget 25 maj som genomfördes på distans med hjälp av FEIFLEX.

Christoffer arbetar som analysansvarig hos Aktiespararna och med stort engagemang delade han med sig av sin kunskap och erfarenhet. Bland mycket annat nämnde han att vägen till framgång kräver tid och fokus. Precis som i idrottsvärlden gäller ”10 000-timmars” regeln även när det kommer till handel med aktier.

Det är också viktigt att välja strategi för sin aktieportfölj. Vissa satsar på en högkoncentrerad portfölj med 5 aktier medan andra väljer en bredare exponering med kanske 20+ aktier. Christoffer tipsade även om att lyssna på skickliga investerare.

Föreningen FEI tackade Christoffer genom att i hans namn skänka poliovaccin till utsatta barn.